Creative consultancy

Op zoek naar een originele invalshoek, moeite met out-of-the-box denken, weet je niet hoe je je fantastische product op een vlotte manier bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengt? Ons creatieve team is het perfecte klankbord om samen met jou nieuwe ideeën te genereren die je onderneming op een hoger plan tillen.

Engels & Nederlands copywriting en (bedrijfs-) journalistiek

Ons internationale team bestaat uit bedreven tekstschrijvers die ervaring hebben met (bedrijfs-) journalistiek en met schrijven voor intranet en internet. Daarnaast hebben we onze sporen verdiend in commerciële copywriting, PR en reisverhalen.
Bekijk onze Copywriting Portfolio

Videoproductie

Online video is een modern en efficiënt communicatiemiddel. De essentie is bereiken, boeien en binden. Wij kunnen een videoproductie verzorgen vanaf het eerste idee, een uitgewerkt scenario, storyboards, video opnamen, regie, montage en postproduction.


The OOQ Scan: Online On-Spec Quality Scan

In het Engels zeggen ze: you only get one chance to make a good first impression. Als de eerste online kennismaking wordt overschaduwd door klungelig, onbegrijpelijk Engels of corporate jargon, dan surfen potentiële klanten snel door. Dat is zonde, een gemiste kans en bovendien niet nodig. Dit kunnen wij voor je oplossen met The Online On-Spec Quality Scan.

The OOQ Scan houdt in dat wij “on spec” (dwz “on speculation”, no gain, no pain) je internationale site onder de loep nemen. De Scan geeft aan waar het taalkundig en communicatief beter kan. Vervolgens geeft Easy Writers aan hoe deze problemen opgelost kunnen worden en bovendien bieden wij aan om het onderhoud van je website over te nemen. Deze dienst is ook onderdeel van EMP: Engagement Messaging Programme

EMP: Engagement Messaging Programme

In de wetenschap staat EMP voor ‘uitbarsting van elektromagnetische energie’. Met ons Engagement Messaging Programme willen wij een golf van synergie ontketenen binnen bedrijven door medewerkers, klanten en in- en externe stakeholders te engageren.

You’ve got the message, we’ve got the medium

Er zijn tegenwoordig talrijke communicatiemiddelen om te engageren. Wij kiezen voor een multi-mediale aanpak, toegespitst op de boodschap en de doelgroep. Een combinatie van de volgende middelen bieden we aan in Engels en/of Nederlands:

*Het onderhouden van websites

*Het schrijven van scherpe, engagerende memo’s of (digitale) nieuwsbrieven

*Het produceren van bedrijfstijdschriften en/of E-Zines

*Het verzorgen van communicatie toegespitst op mobiele communicatie voor iPads, (tablets), smartphones;

*Het onderhouden van sociale medianetwerken bijvoorbeeld Twitter en Facebook zodat in- en externe stakeholders een podium hebben om van gedachten te wisselen

*Het schrijven van tweets voor ‘change agents’ binnen een bedrijf

*Het produceren van (online) video’s voor promotie, motivatie, inspiratie, informatie, instructie of alle vijf

*Het verzorgen van public relations en/of persvoorlichting.

Dit is EMP!